Vi er tilbage!

Vi er tilbage!

1. maj 2020 Slået fra Af Jakob

Jo det er rigtigt nok.

Vi må desværre indrømme at vi ikke har været særligt aktive de sidste… tre år? Kan det virkelige passe? Wow tiden går virkelig hurtig.

Der er selvfølgelig ikke nogen undskyldning, så hvis vores fravær har givet dig efterladt et lille tomrum et sted inde i, så må du virkelig undskylde, og det eneste vi kan gøre er at love at vi vil forsøge at gøre det bedre.

Hvorfor har vi så ikke lavet nogen nye oplæg? Det er den sædvanlige undskyldning. Pludselig så får man travlt, en dag tager den næste og før man får set sig om, så er der gået et år, eller i dette tilfælde tre.

Men så her i 2020 skete der noget, noget stort. Kan du monstro gætte hvad det er? Det begynder med C.

Der er nok ingen der har nogen ide, om hvor det her Covid-19 (lort, hvis du ikke havde gættet det endnu, så må du altså undskylde), ender. Det vil utvivlsomt få store konsekvenser, som vil kunne mærkes i mange år frem. Men en af de mindre konsekvenser, er at vi endelig har fået tid til at vende tilbage til den her blog.

Over den næse stykke tid, vil du have mulighed for at se flere nye indlæg og artikler. Desuden så vil vi også give hele sites en generel opdatering.

I den forbindelse, så vil vi også åbne siden op for nyt indhold. Udover at henlede vores læseres opmærksomhed på nye hjemmesider, der måske ville være et besøg værd. Så agter vi også at bringe artikler om alt muligt andet. Så hvis du læser det her, og har en rigtig god ide til en artikel eller indlæg, så er du velkommen til at kontakte os.

Med andre ord, bare bliv hængende, vi håber at du ville kunne lide dem.

Med venlig hilsen

Pluscenter teamet

Okay, det kommer lige til at tage lidt længere tid, så du er ikke nødt til at side og trykke på opdatering hele tiden, i håb om at vi har lagt noget nyt op.