Turistkørsel med Hjallese Minibus

Turistkørsel med Hjallese Minibus

25. september 2020 Slået fra Af Jakob

Har du brug buskørsel? Så kan du trygt stige ombord i en bus fra Hjallese Minibus.

Fyns og Trekantsområdets førende

Hjalleses Minibus er en af Fyns og Trekantsområdets førende virksomheder indenfor bustransport. De har stor erfaring med alle typer af buskørsel såsom; turistkørsel, firmakørsel og skolekørsel.

Adskillige bustyper

Hjallese Minibus råder over flere forskellige bustyper velegnet til mange forskellige formål.

Minibussen med plads til mellem 6 og 19 personer. Bussen er handikapvenlige, så det er nemt at transportere personer i kørestol. Busserne er velegnet til dagture, f.eks. til en virksomhedsudflugter.

Deres Skolebusser er perfekte til at transportere hele klassen på udflugter. Busserne opfylder alle sikkerhedsmæssige krav, og er optimeret så der er plads så mange som muligt.

Med deres turistbusser og dobbeltdækker busser får du alt den komfort du skal bruge når du skal på lang tur. Busserne kommer med bekvemmeligheder såsom flystole, aircondition, stereo- og DVD anlæg, samt toilet- og køkkenfaciliteter. Desuden så kan busserne indrettet med borde så man kan nyde mad under turen. Busserne er perfekte hvis man skal på langtur.

Professionelle chauffører

Når du vælger Hjalleses Minibus, så er en af deres topprofessionelle, altid inkluderet i prisen. Deres chauffører har alle sammen stor erfaring i branchen, og er venlige og service mindede.

Fleksible løsninger

Uanset om det er kun en enkelt tur eller faste ture, så kan Hjallese Minibus finde en løsning. De har faste transport aftaler med flere fynske institutioner, og er vant håndtere den type af løsninger. På den anden side, så er det ikke noget problem at arranger enkeltture. Hvad enten det er en skoletur i zoologiskhave eller turisttur sydpå. Deres mange år i branchen, gør at de også kan være behjælpelige med at finde destinationer, udflugtsmål og hoteller mm.