Stilfulde møbler fra SlumDuck

Stilfulde møbler fra SlumDuck

2. november 2020 Slået fra Af Jakob

SlumDuck er en lille nystartet virksomhed, der laver håndlavede møbler i god kvalitet og råt design.

Folkene bag SlumDuck er tre håndværkere – en tømre og to smede – der alle deler en fælles interesse for godt design, og glæden ved at forme ting ud af rå materialer.

SlumDuck er en lille nystartet virksomhed, der laver håndlavede møbler i god kvalitet og råt design.

Naturligt og råt design

Folkene bag SlumDuck er tre håndværkere – en tømre og to smede – der alle deler en fælles interesse for godt design, og glæden ved at forme ting ud af rå materialer. Deres foretrukne materialer at arbejde i er massivt egetræ og jern.

Udover massivt egetræ og jern, så arbejder SlumDuck også med en lang andre materialer, men fælles for dem alle er at det naturlige og rå altid er i fokus

Designer møbler

Mange går rundt med en drøm om at fylde hjemmet med designermøbler, men prisen vil ofte afskrække. Men hos SlumDuck kan du ikke alene få designermøbler, til en fornuftig pris. Det er også muligt at sætte sit eget personlige præg på dem.

Eller hvis man skulle ønske det, så er det også muligt at få designet sine egne møbler helt fra grunden.

Mere end bare møbler

Udover møbler så laver SlumDuck også mange andre produkter. En af deres særlige ekspertiser er konstruktionen af New-Yorker partier, som de altid laver på specialmål for den enkelte kunde.

Møbler der samler familien

Alle fyrene bag SlumDuck er selv familiemennesker, og det går igen i der møbeldesign. Deres møbler er alle lavet, så de naturligt samler familien, i stedet for at splitte den op. I disse tider fyldt med smartphones, tablets og streaming, er det nemt for familien splittet op, hvert medlem af familien bare siddende i deres eget hjørne og stirrende ned i deres telefon.

Med møbler fra SlumDuck får du møbler der gør det naturligt at samles som en familie.