Rudeservice en del af Brandt-tec

Rudeservice en del af Brandt-tec

9. november 2020 Slået fra Af Mikkel

Rudeservice er en del af Brandt-tec, og specialiser sig i at lave vinduespolering og glarmesterarbejde.

En virksomhed med lang erfaring

Rudeservice fik sin start i 1967, og er faktisk bland Odense ældste vinduespudsningsfirmaer. I dag bliver firmaet drevet videre af den anden generation af familien. De mange år i branchen betyder at de har stor erfaring, og altid levere et suverænt resultat.

Altid innovation

For Rudeservice har innovation altid været en stor del af firmaet. Man gange når man bruger ordet ”innovation” i forbindelse med et firma, så er det bare tom marketing snak, designet til at få firmaet til at lyde godt. Men for Rudeservice, er det en af grundstene i virksomheden. De forsøger altid at finde metoder til at gøre tingene en smule bedre, en smule mere effektivt, en smule mere miljøbevist. Et godt eksempel er deres metoder til at reparer punkterede termoruder, hvor man ved at bore et par huler i ruden hurtigt kan reparer den, uden at det er nødvendigt at udskifte hele ruden. En anden innovation, er deres udvikling af Windows-purifer, der ved hjælp af ionbytning renser vinduerne fuldkomment og forhindre at snavs og sæberester efterfølgende sætter sig fast.

Mere end bare vinduespudsning

Hos Rudeservice sætter man en ære i at kunne tilbyde deres kunder mere end blot vinduespolering. Det kommer til udtryk ved at de også er i stand til at udføre glarmesterarbejde, såsom reparationer og udbedring af glasskader, reparation af punkterede termoruder, samt komplet udskiftning af døre og vinduer.

Solcelleanlæg

I løbet af det sidste årti, har der været en stor eksplosion af solcelleanlæg i Danmark. Disse anlæg skal selvfølgelig også vedligeholdes, og fra tid til anden renses hvis man vil undgå at se et drop i niveauet af strøm der bliver produceret. Fordi der er tale om følsomt elektronik er det ikke en god ide blot at tage smide en spandvand over dem eller hive højtryksrenseren frem. Rudeservice har stor erfaring i at rense solcelle anlæg, så du får glæde af dem i mange år.