Marineworld.dk

Marineworld.dk

4. maj 2020 Slået fra Af Jakob

Vi her på pluscenter.dk vil gerne ønske Marineworld.dk tillykke med deres nye hjemmeside og webshop.

Marineworld lager og kontor
Billede af Marineworld mere end 2000 m² store lager

Marineworld har gennem mange år været en Danmarks største grossister når det kommer til salg af marineudstyr. Fra deres hovedkvarter og lager i Tietgenbyen lever de dagligt produkter til et stort antal forhandlere, værfter, sejlmagere, motorforhandlere og reparatører.

Selvom det måske kan lyde som om at Marinworld primært er rettet mod professionelle, så er det langt fra tilfældet.

Da de fik lavet deres nye hjemmeside, fik de det lavet således, at deres erhvervsdrivende kunder bliver dirigeret til hjemmesiden Sea-point.dk

Det betyder at Marinworld.dk fremover udelukkende bliver målrettet private kunder.

Screenshot af Sea-point.dk hjemmeside.
Sea-point.dk er udelukkende for erhvervsdrivende

Det betyder da også at der på Marineworld.dk er flere ting der primært vil være af interesse for private kunder.

Som private bådejer kan det blandt andet anbefales, at man holder øje med deres blog, som med jævne mellemrum kommer med guides og tips og tricks.

Udover deres blog, så er Marineworld også meget aktive på de socialemedier. Du kan således følge både på Facebook og på Instagram.

Som kunde hos Marineworld, er du desuden også sikret mod svindel. Da Marinworld er certificeret med e-mærket, hvilket giver en sikring for køber på op til 10.000 kr.

Marineworlds blog
På deres blog dækker Marineworld masser af interessante emner som bådejer.

Derudover, som en ekstra service så garanterer Marineworld også hurtig levering, 14 dages fuld returret og fri fragt ved køb for mere end 800 kroner.

Hvis vi går videre til shoppen. Så er det vist ingen overdrivelse at sige, at du kan finde stort set alt hvad du måtte ønske til båden, måske lige med undtagelse af selve båden.

Alt i shoppen er smukt arrangeret i kategorier, så det er nemt at navigerer til lige præcist de produkter man måtte ønske sig. Eller det er muligt at bruge søge funktionen for at søge i hele kataloget.

Derudover skal det også nævnes at hele hjemmesiden er blevet optimeret til at være mobilvenlig.

Helt generelt så er der blevet lagt mange kræfter i at hele shoppen er optimeret, og føles hurtigere end nogensinde før.

Screenshot af webshoppen hos Marineworld

Med andre ord, hvis du er en bådejer, eller i markedet for marineudstyr, så kan det afgjort anbefales af klikke dig et smut forbi www.marineworld.dk