Lækker mad til både hverdag og fest

Lækker mad til både hverdag og fest

5. august 2020 Slået fra Af Mikkel

Ved Kokken Mesterslagteren laver de mad, og det er de rigtig gode til.

De leverer både til hverdag og fest, så uanset om du står og skal bruge sandwich i virksomheden eller en større menu til den næste konfirmation, så kan Kokken Mesterslagteren helt sikkert hjælpe med menuen.

Mad til din næste fest

Vil du slippe for stress og undgå en masse ekstra arbejde, så kan du må ro i sindet bestille menuen ved Kokken Mesterslagteren, til din næste fest.

Hvad enten du er til buffet, pattegris eller 3 retters menu, så kan de hjælpe dig.
Du har mulighed for at vælge noget der allerede er planlagt, men du kan også få mere frie hænder og sammensætte din egen menu.

Er du i tvivl om hvad du skal vælge, så hjælper vi gerne med råd og vejledning, ud fra den erfaring vi har fra vores gode trofaste kunder.
Vores pølsebord er noget af det vi er kendt for og som mange snakker varmt om.

Friske råvarer af bedste kvalitet

Ved Kokken Mesterslagteren bruger de kun friske råvarer af bedste kvalitet. Kødet er fra Mesterslagteren på fåborgvej og der bliver aldrig gået på kompromis med noget.

Maden bliver lavet samme dag som det skal bruges, så du er altid sikret den bedste smag når du bestiller din mad her.

Levering til døren

Kokken kommer gerne med mad lige til døren for et mindre beløb, så du på den måde ikke skal tænke over afhentningen selv.
Vil du derimod sparer pengene for levering, har du dog mulighed for at afhente både i Odense, men også Nr. Søby, alt efter hvad der passer dig bedst.

Frokostordning til virksomheden

Som virksomhed kan man også få en frokostordning igennem Kokken Mesterslagteren.

Det kan som virksomhed være en fordel, da det måske ikke er alle medarbejdere der tager mad med på arbejde, og da hjernen arbejder bedst når folk har energi depoterne fyldt op, så kan det altså betyde at medarbejderne bliver mere effektive.
Det sikre også at folk kan spise sammen og der derved opnås et bedre socialt sammenhold i virksomheden.

Kontakt kokken, så han kan give virksomheden et godt tilbud på frokostordning.