Kerteminde Motorservice

Kerteminde Motorservice

21. september 2020 Slået fra Af Jakob

Reparation af skibmotorer, gearkasse, hydralik mm. af Kerteminde Motorservice

Stor ekspertise

Kerteminde Motorservice er en lille virksomhed med stor kunnen. Kerteminde Motorservice er en enmands virksomhed der specialiserer sig i reparationer, installationer og vedligeholdelse af både marinemotorer og industrimotorer, såvel som maskiner i offshorebranchen.

Lang erfaring

Kerteminde Motorservice blev stiftet i 2018, men det betyder ikke at de er nybegyndere. Indehaveren Claus Kronquist har mere end 16 års erfaring fra MAN-B&W, før han valgte at blive selvstændig.

Alle opgaver

Ingen opgave er for lille eller for stor for Kerteminde Motorservice. Claus Kronquist står klar til at træde til, og yde assistance. Det er uanset om det drejer sig om en jolle eller en supertanker. Fordelen ved at bruge Kerteminde Motorservice, er at de står klar 24 timer i døgnet, og man kun behøver at gå et sted hen, så klarer Claus Kronquist resten.

International rækkevidde

Kerteminde Motorservice udfører opgaver over hele verden. Så selvom firmaet normalt har base i Kerteminde, så er det sjældent at man kan fange indehaver Claus Kronquist Jensen der, da han konstant rejser verden tynd for at servicere og reparer marinemotorer.