Hvad er Lydstudier?

28. juli 2021 Slået fra Af Mikkel

Lydstudier er det sted, der producerer lyd, stemme og musik. Lydstudier laver f eks lyddesign, indspilninger af musik, herunder filmmusik og jingles, speak, indspilning af Polterabend CD og andre former for underholdningslyd.
Lydstudie leverer musik og lyd til private, kunstnere samt en lang række kunder inden for teater, film & reklameindustrien.

Lydstudier tilbyder kreative og stemningsfulde lydprodukter i alle størrelser med en høj grad af fleksibilitet i produktionsfasen. Lydstudier danner rammen om alle slags lydproduktion, lige fra optagelsen af en speak til redigering og remastering af et symfoniorkesters turne-optagelser.
Lydstudier spiller også en rolle for teatre, dansegrupper, computerspil, film, solister, udviklere af multimedia-projekter og lysdesignere.

Lydstudier er lydisolerede, så forstyrrende lyd ikke trænger sig på udefra – og så den lyd, der arbejdes med bliver inden døre.

Lydstudier er bygget op omkring faste elementer som vokalboks, trommeboks, centerboks og mixerrum. Lydstudier er et af de få steder, hvor man ikke bliver betragtet som kugleskør, når man skråler med på We are the World, uden at nogen andre kan høre musikken.

Lydstudier er også ramme om backing tracks, post production og lyddesign, der støtter op om reklamemusik, jingles, underlægningsmusik, musik til film, teater og musik i al almindelighed.

Lydstudier bemandes af lydteknikere, både faglærte og ufaglærte, der betjener teknikken og garanterer kvaliteten i det færdige produkt. Lydteknikere, der er uddannet på musikkonservatoriet, har alle fået undervisning i lydteknik , computer, hørelære og musikforståelse, rytmelære, musikhistorie samt kurser, tilvalg og individuelle projekter.

Hvad kan lydstudier gøre for dig?

Lydstudier kan hjælpe dig frem til den helt rette lyd, både som forum for indspilning, i form af efterbearbejdelse og helt frem til det endelige produkt. Lydstudier er din vej til et unikt lydligt udtryk og basis for enhver uforstyrret optagelse. Desuden tilbyder mange lydstudier også lydproduktion og optagelse on location.