Hvad er Eventbureauer?

31. juli 2021 Slået fra Af Mikkel

Eventbureauer laver præcist tilrettelagte aktiviteter for specifikke målgrupper.

Eventbureauer koordinerer kreativitet, service og logistik, så det hele bare klapper. Også deltagerne og dig.

Eventbureauer laver f eks kulturelle arrangementer eller andre former for begivenheder, der skal skabe en forbindelse hos deltagerne mellem oplevelsen og bestemte produkter.

Eventbureauer er helt oppe i tiden. Mange af dem kommer med en totalløsning på hele arrangementet lige fra lokaler, via mad og drikke til underholdning og musik og det kan være en stor lettelse, når man i virkeligheden hellere vil kunne koncentrere sig om præsentationen af sit produkt. Tit handler det jo også om til et firmaarrangement, at ingen har tid til at stå for et større arrangement.

Eventbureauer skaber også rammerne om arrangementer, hvor det ikke var festen som sådan, der var dagens clue, men derimod et socialt samvær gæsterne eller kollegerne imellem. Nogle eventbureauer er eksperter i såkaldt teambuilding, der giver pote langt ud i fremtiden.

Eventbureauer har lige netop den fantasi og kreativitet, der skal til, for at lave et arrangement som er personligt og engagerende, som lever videre i gæsterne bevidsthed, bliver husket og giver anledning til PR.

Hvad kan du forvente dig af eventbureauer?

  • Festlige gallafester, der giver anledning til PR og presse
  • Firmafester, også med teambuilding for øje
  • Jubilæer
  • Kulturevents
  • Koncerter
  • Rollespil
  • Tema-fester
  • Kreative produktevents
  • VIP Gallapremierer
  • VIP database

Eventbureauer kører hele eventet lige fra invitationerne, over catering til det sidste konfetti er fejet op.

Kreative eventbureauer kan tilrettelægge smukke, utraditionelle og unikke events der inkluderer eventdesign, planlægning af menu, koordination af detaljer og gennemførelse af arrangement, til glæde for dig og dine gæster, der vil tale om netop dit event længe efter.

Eventbureauer arbejder med f eks visual merchandising ekspertise, professionel bar/restauration-kontakt, service/personale håndtering/træning, hvilket er forudsætningerne for at arrangere og udføre 100% gennemførte events.

Eventbureauer kan også skabe små personlige events helt ned til 10 personer — og gerne i privathjem, firma, showroom eller andet location, der egner sig til eventet, selskabet, virksomheden eller produktet..

Eventbureauer skræddersyr hver eneste event, lige som du ønsker det.

Eventbureauer skaber også udsmykning, ofte helt fra bunden, alt efter sæson, eventtema og omgivelser — således at hver event er unikt og ulig noget, dine gæster tidligere har oplevet.

Eventbureau for dig

Eventbureauet sørger for, at du afslappet og glad kan tage imod dine gæster, mens de imponeres over det flotte arrangement. Det giver god pr, effektiv branding og reklame langt ud over, hvad det koster at lade et professionelt eventbureau stå for dit arrangement.