Hvad er Cd-produktion?

15. juni 2021 Slået fra Af Mikkel

Cd-produktion deler sig først og fremmeste i CD-audio og CD-rom.

Cd-produktion er meget mere end bare en sølv-skive, der afgiver musik eller opbevarer informationer. Cd-produktion er også prdoduktion af Cd-er, der fungerer som visitkort, er postkasserøde eller dufter af vanille.

Cd-produktionen blev opfundet af Tayio Yuden, der fortsat udvikler ny teknologi, for at i mødekomme det behov, der er for Cd-produktion.

Cd-produktion omfatter følgende processer:

 • Duplikering af disketter og CD
 • Replikering (presning) af CD-Rom, CD-Rom i visitkortformat, CD-Audio, CD-Extra, Mini-Disc og DVD.
 • Salg og service af duplikeringshardware til professionelle.
 • Emballageløsninger, pap, plast, skum, karton o.a.
 • Tryk på datamedier – fx CD-R og disketter samt rådgivning omkring dette.
 • Tryk af emballage, tryksager, vejledninger og manualer
 • DTP-assistance, filmudkørsel, idé og layout
 • Assistance til sikker og korrekt pre-mastering.
 • Pakning og distribution ud til slutmodtagere

Cd-produktion er eksploderet i takt med det voldsomt stigende informationsbehov samt en stigende datamængde – specielt når der vedlægges lyd-, billed- og grafikfiler, har det vist sig, at behovet for Cd-produktion er steget markant.

Cd-produktion er relevant lige så snart, man udsender mere end en CD. Cd-produktion tilpasses altid kundens behov for styk, men styk-priserne falder, når det samlede antal stiger.
Cd-produktion kan også foregå ved duplikering, når der er tale om et mindre oplag Kvaliteten er helt i top – og fuldt ud på højde med en ‘presset’ CD.

Cd-produktion er det oplagte valg, når informationer fra andre medier skal lagres til glæde for fremtiden. Cd-produktion betyder derfor ofte kopiering fra VHS, vinyl og MC.

Cd-produktion som del af kunstnerisk og musikalsk udfoldelse er et kapital for sig. Her går vejen fra indspilning og premastering til glasmastering, replikation/kopiering, tryksager, emballage og distribution. Med andre ord fra idé til færdigt produkt!

Cd-produktion er det hele: Fra spil til software. Fra business applikationer til underholdning.

Cd-produktion foregår på mange typer cd-er

Vinyl-disk ligner den ægte varer, men er en cd. Cd-produktion i vinyl egner sig især til:

 • Special editions
 • Limited editions
 • “Best of…” editions
 • Compilations
 • Promotions
 • Eller ganske enkelt til musik med en lyd fra vinylpladernes dage!

Cd-produktion med duft er også en feature, der åbner for nye, kommunikative muligheder

Cd-produktion for parfumehuse og gourmetrestauranter er oplagte emner, når det handler om duft – eller hvad med en interaktiv duft-cd-rom for et kattemadsfirma? Cd-produktion med duft får i hvert flad dit produkt til at skille sig ud fra mængden. Duften påvirker ikke indholdet på disken.

Cd-produktion, nu også i farver

Cd-produktion i farver er mulig ved hjælp af farvet polycarbonat. CD, CD-ROM, DB Cards BabyDISC og FreeStyleCD i alle regnbuens farver. Cd-produktion i farver fremhæver dit brand ved at bruge dine logo-farver, og hjælper dig med at skille dig ud på det sølvgrå marked.

Cd-produktion er også digitale visitkort!

Cd-produktion af visitkort giver et større potentiale for udformning og indhold. Hvorfor ikke vælge at lave et digitalt visitkort (DBCard) i stedet for et normalt visitkort? DBCard’et giver dig en mængde muligheder. Cd-produktion af visitkort præsenterer dit firma og inkluderer et link til din hjemmeside. Cd-visitkort kan også bruges som samlerobjekt – en FanCard CD.

Hvad kan Cd-produktion gøre for dig?

Cd-produktion er på alle måder et enkelt og billigt medie, når det handler om sikker og funktionel udbredelse og opbevaring af informationer. Cd-produktion har yderligere virkning, at der på en eller anden måde kommer et skær af noget solidt og holdbart, når en ide, et produkt eller en virksomhed præsenterer sig på Cd, enten som musik, spil eller visitkort.

Cd-produktion er desuden ligeså hurtig som trykning af trygsager eller kopiering af billeder – og effektivt, når det handler om at rumme mange hyldemeter information på et medie, der kan ligge i en håndtaske.