Frisk fisk Nordfra – leveret lige til døren

Frisk fisk Nordfra – leveret lige til døren

4. august 2020 Slået fra Af Mikkel

Ved Nordfra kan du få frisk fisk leveret lige til døren. Der bliver ikke gået på kompromis med kvalitet, så du er altid sikret en god oplevelse når du handler med Nordfra.

Frisk fisk leveret til døren

Hvad er bedre end en frisk rødspættefilet, mørk sej eller jomfruhummer? Ved Nordfra kan du få et stort udvalg af lækre og friske fisk og skaldyr, hvis du er mere til specialiteter, så har de også både Tørfisk, Saltfisk og mange andre varianter.

Spis fisk 2 gange om ugen

Lakseportioner fra Nordfra
Spis 200 gram fed fisk om ugen, som fx Laks.

Anbefalingerne lyder på at du skal spise fisk 2 gange om ugen, eller hvad der svarer til 350 gram.
Ud af de 350 gram, skal 200 gram af dem være en fed fisk, så fx laks, ørred, makrel eller sild.

Ved Nordfra kan du få laks både i sidestykke, eller i lakseportioner, laksen er frisk og lækker, og den er også velegnet til at røge, hvis man kan lide at eksperimentere med den slags.

Kostråd for fisk

Du kan spise stort set alt slags fisk, og det hele tæller med i det ugentlige regnskab, dog skal børn i alderen 3-14 år, samt gravide, passe på med, hvor meget man indtager af rovfisk og tun, du kan læse mere om de officielle kostråd for fisk, for at blive klogere på dette område.

Levering til døren

Bor du på fyn, så kan du få leveret frisk fisk til døren hver fredag.
Nordfra kører ud alle hverdage, og de dækker hele landet.

Du kan se i deres køreplan, hvornår de kommer forbi i dit område, næste gang, så du kan få en bestilling af frisk fisk med.