Busture til ind- og udland med Bustour

Busture til ind- og udland med Bustour

16. november 2020 Slået fra Af Jakob

Med Bustour.dk har det aldrig været nemmere at leje en bus.

Busleje gjort nemt

Bustour.dk har gjort det så nemt som muligt at leje en bus. Alt hvad du behøver at gøre er at udfylde deres simple formular for et uforpligtende tilbud.

Med Bustour er du sikker på at få prisgaranti, gratis afbestilling indtil otte dage før afgang. Derudover er deres chauffører altid professionelle og sætter den gode service i centrum.

Flåde af busser til rådighed

Bustour råder over adskillige busser, så uanset hvilke behov der måtte være. Fra de klassiske ”skolebusser” – hvor komfort er sekundær til antal – til deres turistbusser – hvor komforten er primær. Derudover har de også flere minibusser, der udover at være handikapvenlige også er perfekte til kortere ture for en mindre grupper.

Lille men kæmper over sin vægtklasse

Bustour er et lille selskab, men takker være deres partnere kan de løfte langt større opgaver. Grunden til at de har valgt at partnere med andre busselskaber, er så de altid kan være sikker på at kunne levere en service af den højeste kvalitet.

Dækker både ind- og udland

De kører ture til hele landet, og hvis du planlægger en ferie til udlandet så står de også klar til at hjælpe. Hvis du skal ferie, men ikke rigtig ved hvad du skal se og gøre, så kan Bustour også være behjælpelig med at arrangere udflugter og finde spændende destinationer at udforske. Med Bustour hjælp, er det det eneste du behøver at gøre, er læne dig tilbage og nyde din ferie.