Blomster til alle lejligheder hos Amour Blomster

Blomster til alle lejligheder hos Amour Blomster

28. september 2020 Slået fra Af Jakob

Hos Amour Blomster kan få blomster og buketter til enhver lejelighed. Så hvis Du ønsker at sende en kærlighilsen til en du holder kær, så kan Amour Blomster hjælpe dig.

Stor erfaring

Amour Blomster har mere end 20 år på bagen, og høre til det helt særlige miljø omkring Skibhuskvarteret i Odense. Den fik sin start, da indehaver Claus Skøtte overtog en nedlagt blomsterbutik, og i 1998 åbnede Amour Blomster.

Mere kærlighed

For Amour Blomster har det altid været en målsætning at bringe mere kærlighed ind i livet på folkene omkring dem. Det giver sig udslag i alt fra indretningen af butikken til hvordan de servicer deres kunder – hvad enten de står i butikken eller er online.

Blomster til alle lejligheder

På deres hjemmeside, er det muligt at bestille blomster til alle lejligheder. Fra simple buketter, hvis man bare ønsker at sende en kærlighilsen og lyse hverdagen op hos en du har kær. Til større og flottere, til når man ønsker at erklærer sin kærlighed til den eneste ene.

Hvis man spørger Amour Blomster så er der aldrig ikke nogen god grund til at give blomster, selv når det kommer til den sidste rejse. De har laver, og levere et stort udvalg af bårebuketter, kranse og dekorationer der både er smukke og respektfulde når man skal tage afsked med én kær,

Amour Blomster har selvfølgelig også blomster til andre særlige lejligheder, såsom Fars og Mors dag, bryllupper og juledekorationer.

Desuden, så er det muligt at læse mere om de enkelte blomster betydning og symbolik. Så hvis man ønsker det, så kan er det muligt at sende en helt personlig og unik besked med blomster.

Levering samme dag

Amour Blomster levere blomster til hele Odense, og som noget nyt hvis du bestiller inden klokken 14.00, så kan de også levere samme dag. Det har med andre ord aldrig været nemmere at give en buketblomster, og det hele kan gøres fra lænestolen.